Porthos Group hjælper dig med..

at få et økonomisk overblik. I stedet for at du skal tage beslutninger ud fra råbalancer og komplekse regneark fra bogholder og revisor, designer vi overskuelige rapporter baseret på dine behov, så du lettere kan tage de rigtige beslutninger.

at bevare overblikket og optimere din organisation ved brug af operationelle og effektive analyseværktøjer, så du hurtigt kan gennemføre de nødvendige justeringer og forandringer.

at balancere de daglige arbejdsopgaver i organisationen. Hjælpe lederen med at bevare overblikket på tværs af afdelinger og give deres ansatte mulighed for at handle og tage ansvar.

at forberede målsætning og dagsorden til dine møder med samarbejdspartnere såsom kunder, bankrådgivere, investorer samt egen bestyrelse, så du er godt rustet til enhver forhandlingssituation

at optimere samarbejdet mellem dig og dine samarbejdspartnere, så du kan lave mere præcise aftaler omkring leverance materialer, ydelser, eller systemer.

at se din virksomhed ud fra kundens behov. Hvad er det som er specifikt ved dit produkt eller ydelse, som løser kundens behov og dermed gør dem til loyale brugere.

at optimere samarbejdet mellem dig og dit reklamebureau, så du kan lave mere præcise aftaler omkring marketingkampagner og langsigtede branding-strategier.

at sikre det bedste kandidatmatch i forhold til de specielle rekrutteringskrav, der måtte være til netop din virksomhed og branche.

Opstart

Vi indleder normalt med en gratis 1-2 timers session hvor vi i fællesskab definerer, diskuterer og får ideer til, hvordan man udvikler forretningen og bliver mere effektiv, eller får løst en helt specifik opgave/udfordring.

Porthos indtræder typisk i en rolle som ”stabsfunktion” til ejer eller chef. Vi udarbejder sammen planer og sørger for effektiv eksekvering. Vi er projektansvarlig på udvalgte indsatsområder og sammen står vi for kommunikation og rapportering til ledelse, medarbejdere og relevante partnere. Vi påtager os også interim ledelse med dagligt ansvar og deltagelse i kontraktforhandlinger m.m.

Modsat mange andre rådgivere anser Porthos kunden som den faglige ekspert. Porthos kommer ikke med færdige løsninger, men arbejder ud fra kundens viden og hands-on erfaring. Vi starter med afklarende spørgsmål og sikrer at opgaven hurtigt bliver konkret og handlingsorienteret. Vi ved at vores job først færdigt, når projektet er implementeret og forankret alle relevante steder i virksomheden.

Kontakt os for uforpligtende dialog

Vi fokuserer på de forhold som er vigtige. Porthos partnere har alle en solid erhvervsmæssig baggrund, hvilket betyder at vi hurtigt og effektivt identificerer de udfordringer, der påvirker din virksomheds præstationer og muligheder