Porthos Group er et konsulenthus der hjælper dig med..

at få et økonomisk overblik

I stedet for at du skal tage beslutninger ud fra råbalancer og komplekse regneark fra bogholder og revisor, designer vi overskuelige rapporter baseret på dine behov, så du lettere kan tage de rigtige beslutninger.

at optimere din organisation

Ved brug af operationelle og effektive analyseværktøjer, kan vi hurtigt gennemføre de nødvendige justeringer og forandringer, som er nødvendige for at fremtidssikre din virksomhed.

at balancere de daglige arbejdsopgaver i organisationen

Hjælpe dig med at bevare overblikket ved implementering af en enkel og tydelig struktur med målbare mål, der giver de ansatte større mulighed for at handle og tage ansvar for egne opgaver. 

at forberede målsætning og dagsorden til dine møder

Forberede dig og din virksomhed til møder med samarbejdspartnere såsom kunder/patienter, bankrådgivere, investorer samt egen bestyrelse, så du er godt rustet til enhver forhandlingssituation.

at optimere samarbejdet mellem dig og dine samarbejdspartnere

Sikre et godt forarbejde baseret på data og behov, hvilket vil resultere i at der bliver lavet mere præcise aftaler omkring leverance, forbrugsmaterialer, ydelser, eller systemer.

at se din forretning/klinik ud fra kundens behov

At få klarlagt og identificeret, hvad det er der gør dit produkt eller din ydelse eftertragtet og unik, løser kundens behov og dermed gør dem til loyale og faste kunder/brugere.

at optimere samarbejdet mellem dig og dit reklamebureau

Sikre at du kan lave mere præcise aftaler omkring marketingkampagner, digital markedsføring og langsigtede branding-strategier.

at finde de bedste medarbejdere

I forhold til de specielle krav, der måtte være i din virksomhed/klinik og branche, at gennemføre en hurtig og effektiv rekruttering, baseret på anerkendte psykologiske test udført af erfarne konsulenter med ledelsesmæssig baggrund fra erhvervslivet.

Opstart

Vi indleder normalt med en gratis 1-2 timers session hvor vi i fællesskab definerer, diskuterer og får ideer til, hvordan man udvikler forretningen/klinikken og bliver mere effektiv, eller får løst en helt specifik opgave/udfordring.

Porthos indtræder typisk i en rolle som ”stabsfunktion” til ejer eller chef. Vi udarbejder sammen planer og sørger for effektiv eksekvering. Vi er projektansvarlig på udvalgte indsatsområder og sammen står vi for kommunikation og rapportering til ledelse, medarbejdere og andre relevante partnere. Vi påtager os også interim ledelse med dagligt ansvar og deltagelse i kontraktforhandlinger m.m.

Modsat mange andre rådgivere anser Porthos kunden som den faglige ekspert. Porthos kommer ikke med færdige løsninger, men arbejder ud fra kundens viden og hands-on erfaring. Vi starter med afklarende spørgsmål og sikrer at opgaven hurtigt bliver konkret og handlingsorienteret. Vi ved at vores job først færdigt, når projektet er implementeret og forankret alle relevante steder i virksomheden.

Kontakt os for uforpligtende dialog

Vi fokuserer på de forhold som er vigtige. Porthos partnere har alle en solid erhvervsmæssig baggrund, hvilket betyder at vi hurtigt og effektivt identificerer de udfordringer, der påvirker din virksomheds præstationer og muligheder