[linguise]

Om Porthos Group

HVEM ER KONSULENTHUSET PORTHOS GROUP

Gør det du er bedst til. Det gør vi!

Vi fokuserer på de forhold som er vigtige. I Porthos Group er vi 3 partnere med solid erhvervsmæssig baggrund. Vi kan hurtigt og effektivt identificerer de udfordringer, der påvirker din virksomheds præstationer og muligheder.

På baggrund af din virksomheds behov og tidsramme, sørger vi for at stille de rette ressourcer og kompetencer til rådighed.

Vi har alle 3 mange års hands-on erfaring med forretningsudvikling, planlægning og eksekvering.

JENS RØHME

Jeg arbejder med forretningsudvikling og kommunikation, der udnytter virksomhedens virkelige potentiale med fokus på indtjening, kvalitet og kundetilfredshed. Jeg har mere end 25 års erfaring i at skabe synlige og kommercielle resultater. Har været ansat som direktør og har haft en række nationale og internationale topstillinger i bl.a. Lego og Maersk. Jeg bruger nu al min erfaring på ledelsesudvikling, driftsoptimering, executive search som konsulent og rådgiver indenfor bla. dental, pharma og sundhedssegmentet.

Uddannelse: Master of Science (Civilingeniør) & Master of business administration (MBA)

LARS HEJLSKOV

Jeg har fokus på økonomi og finans og har igennem min karriere været involveret i flere køb og salg af virksomheder. Det har givet mig stor indsigt i det at være virksomhedsejer, og hvad der skal til for få en sund og økonomisk solid virksomhed. Jeg har lavet flere turn-arounds, og har været beskæftiget indenfor konsulent- og sundhedsbranchen i mere end 20 år med bestyrelsesarbejde, optimering af processer og ledelse.

Uddannelse: Cand.merc. (International Business).

NIELS KIRKEBYE

Jeg har i mere end 25 år arbejdet med markedsføring og forretningsudvikling hos nationale og internationale virksomheder indenfor fødevarer, sundhed og medico tech. Gennem kundeindsigt og markedsforståelse har jeg udviklet og leveret relevante brand- og produktaktiviteter, der markant har øget virksomhedens indtjening. Har tidligere været nordisk marketingdirektør hos Nestlé og har haft ledende marketingstillinger i bl.a. GN Hearing og Arla Foods.

Uddannelse: Cand.merc. (International Business), Certificeret Brand Strategy Trainer fra Coca-Cola University & Brand/business strategi fra Nestlé Nutrition Institute.

klinikoptimering

Konsulenthuset Porthos Group tilbyder rådgivning og sparring til din virksomhed