Forretningsudvikling

Forretningsudvikling der skaber resultater

I oplever formentlig ligesom mange andre organisationer, at have så travlt med den daglige drift, at I ikke får brugt tilstrækkelig tid på at optimere og udnytte de vækstmuligheder der er i jeres virksomhed.

Men forretningsudvikling handler ikke bare om at skabe vækst. Det handler i lige så høj grad om, at kunne imødekomme den vækst der bliver skabt, så den bliver profitabel uden at gå på kompromis med kvaliteten og kundetilfredsheden. For hænger helheden ikke sammen, vil I hurtigt opleve utilfredshed hos jeres kunderne og vigende økonomiske resultater.

Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at få udviklet og/eller optimeret din forretningsudvikling og dine planer. Vi er ikke traditionelle konsulenter, da vi alle har en solid og praktisk erhvervserfaring fra en lang række danske og udenlandske virksomheder.

Vi tilbyder rådgivning og sparring, analyse af din virksomheds situation, udarbejdelse af strategi og forretningsplan og hjælp til eksekvering og implementering af handlingsplaner. Sammen med din organisation følger vi forretningsudviklingsprocessen helt til dørs.

STRATEGI

Der er mange forhold I ikke har indflydelse på, som påvirker jeres virksomhed. Har I en klar og enkel strategi kan I effektivt tilpasse jer en omskiftelig omverdenen.

En god strategiplan besvarer spørgsmålene ”hvor skal vi hen” og ”hvordan kommer vi derhen”. Den skaber med andre ord et overblik samt retning.

Uden den driver I  virksomheden i blinde.

Vi har fokus på, at I får lavet klare mål for fremtiden og lave en strategiplan, der er operationel, og som skaber resultater. Vi har erfaring med, at det er den bedste vej til solid forankring i hele virksomheden.

FÅ RÅDGIVNING, DER GIVER DIG OVERBLIK OVER DIN VIRKSOMHEDS ØKONOMI

At have et overblik over din virksomheds økonomi er grundlaget for, at kunne skabe vækst og udvikle virksomheden i den retning og i det tempo du ønsker. Hvordan det går med virksomhedens økonomi, må ikke alene være baseret på en mavefornemmelse.

Budgetter og løbende opfølgning på de vigtigste tal giver dig indsigt i udviklingen, og dermed har du som virksomhedsejer et langt mere sikkert grundlag at træffe dine beslutninger ud fra.

Vi har speciale i økonomisk rådgivning og hjælper dig gerne med at få den nødvendige indsigt der understøtter virksomhedens forretningsudvikling.

Køb og salg af virksomhed

Har du har besluttet dig for at sælge eller købe din virksomhed?

Så vil det være en god ide at have en uvildig rådgiver, med som rådgiver. Porthos Group har været involveret i flere virksomhedshandler, som virksomhedens forlængede arm. Vi har bl.a. hjulpet med at finde den rette køber til en virksomhed. Eller vi har fundet en virksomhed, der passer til købers specifikke ønsker. Vi tilbyder både en køber og sælger en kompetent rådgivning gennem alle faser af processen.

DRIFTSOPTIMERING DER SKABER VÆKST OG INDTJENING

Som virksomhedsejer eller leder kender du udfordringen med, at den daglige drift overskygger al taktisk og strategisk tænkning. Der skal konstant løses daglige driftsproblemer og løbende foretages brandslukning. Hvis ikke du har de rette værktøjer, risikerer du at miste fokus på de overordnede målsætninger og de langsigtede succeskriterier.

Vi tilbyder en struktureret proces, der understøtter virksomhedens forretningsudvikling. Vi får identificeret virksomhedens potentiale og udarbejdet relevante indsatsområder.

Vi starter med en grundig analyse, som danner grundlag for udarbejdelse af en forretningsplan. Herefter følger udvikling af specifikke handlingsplaner og en implementeringsplan. For at kunne hjælpe din virksomhed bedst muligt med hele processen, tilbyder vi et tæt samarbejde med din organisationen fra start til slut. Så sikrer vi sammen, at de nye tiltag faktisk bliver forankret i virksomheden.

Konsulenthuset Porthos Group tilbyder rådgivning og sparring til din virksomhed

EFFEKTIV REKRUTTERING

Da der sjældent er tid til at gennemføre en ordentlig rekruttering internt, kan vi hjælpe dig med at finde den rette person, så du kan fokusere på kernevirksomheden.

Vi har arbejdet med professionel rekruttering og headhunting i mere end 15 år, og kan derfor tilbyde en hurtig og effektiv rekrutteringsproces, baseret på et stort netværk, og ikke mindst vores egen erfaring som virksomhedsledere.

Ved alle vores rekrutteringer, følger vi løbende op for at sikre, at begge parter er tilfredse. Skulle samarbejdet med den nye chef eller medarbejder alligevel ikke fungere efter ansættelsen, tilbyder vi 6 måneders garanti.

Det betyder, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jobbet.