Har din klinik mistet omsætning på grund af Corona krisen?

Så har du brug for sparring og hjælp nu!

Sundhedsmyndighedernes beslutning om, at alle tandlæger skal stoppe med at tilbyde ikke-kritiske funktioner i deres klinik betyder reelt, at de fleste har mistet 80-90% af deres forretning fra den ene dag til den anden.
 
Det får selvsagt store konsekvenser for klinikkens økonomi både på kort og længere sigt. Derfor er det afgørende at få lavet en plan for tilpasning af klinikkens økonomi. Vi ved at situationen giver anledning til frustration og rigtig mange spørgsmål såsom:
  • Hvordan undgår jeg at min klinik skal lukke og hvordan håndterer jeg mine kreditorer?
  • Jeg er bange for at træffe forhastede beslutninger, men også for ikke at tage de rigtige beslutninger hurtigt nok.
  • Hvilke muligheder giver de mange COVID-19 støtte-pakker og hvilke konsekvenser har de for mig?
  • Jeg mister måske patienter, men ønsker at udnytte muligheden til at være styrket efter COVID-19 krisen er overstået.
  • Hvad skal vi sige til patienterne og hvordan holder vi fast i dem?
  • Hvor kan jeg få sparring og hjælp med en partner, som kun har fokus på min succes?

Porthos kan hjælpe dig!

Vi er klar til at hjælpe klinikejere, der lige nu oplever udfordringer på grund af Corona-krisen.
 
Vi ved, at det kræver handling her og nu. Derfor har vi samlet alle vores ressourcer til en task force, der tilbyder hurtig og kompetent krisestyring af din klinik.
 
Vi har erfaringen og redskaberne til at hjælpe dig med styring og tilpasning af likviditet, udgifter, bankaftaler, budgetlægning og muligheder for fastholdelse af patienter. Heri indgår selvfølgelig også hjælp til planlægning, ansøgning og implementering af de støttepakker, der er relevante for dig og din klinik.
 
I samarbejde med dig kigger vi på alle dele af din økonomi og kommunikation med patienterne. Kort sagt hjælper vi dig med at komme bedst muligt gennem krisen – og nok så vigtigt sikre, at klinikken hurtigst muligt kommer up-to-speed efter krisen.
 

Kontakt os på +45 5387 1718 eller skriv til info@porthos.dk

 
Vi tilbyder dig en gratis samtale med vores konsulenter, hvor vi gennemgår dine specifikke problemer og mulige tiltag. Efterfølgende udarbejde vi et uforpligtende oplæg med konkrete indsatsområder og implementering af disse, der kan hjælpe dig og klinikken gennem den svære tid.
 
Porthos Group er en gruppe rådgivende konsulenter, om er specialiseret i at hjælpe tandklinikker og lægepraksis med at optimere deres forretning. Vi har gennem års arbejde opnået stor erfaring og forståelse for ejer -og partnerledede tand -og specialklinikker.

 

covid 19 task force

Med et indgående kendskab til krisestyring og støttepakker, kan vi hurtigt skabe det nødvendige overblik til at træffe de rigtige beslutninger.