Uvildig økonomisk rådgivning

Det økonomiske overblik er nøglen til at kunne levere i et miljø, hvor ejere og aktionærer kræver solide afkast og økonomisk vækst.

Hos Porthos Group er én af vore kernekompetencer, at hjælpe virksomheden med økonomisk rådgivning og den nødvendige ledelsesrapportering og opfølgning. Vi kan tilbyde både rådgivning og aktiv deltagelse i processen, da vore konsulenter kender de typiske problemstillinger, som virksomheden står med – fra helt normal optimering af virksomhedens drift og potentiale til krisestyring. Læs mere om vores økonomiske rådgivning her.

Forretningsudvikling og forandringsledelse i praksis

Forretningsudvikling forandringsledelse handler om at være på forkant med de tendenser og forandringer der er i virksomhedens primære markeder og kundeportefølje, samt hele tiden at være opmærksom på de nye muligheder, der måtte være. Det betyder, at der skal udarbejdes en plan, der koordinere alle relevante aktiviteter, med det formål at sikre at virksomheden en sund vækst, konkurrencemæssige fordele og dermed en større indtjening. Læs mere om hvordan Porthos Group kan hjælpe Jer med forretningsudvikling.

Turnaround – fra krise til vækst

Selv de mest succesfulde virksomheder kan komme i en eller anden form for krise. Der kan være mange årsager til at en sund virksomhed bliver udfordret. Der kan eksempelvis være udefrakommende forhold såsom lavkonjunktur, nye konkurrenter osv. eller interne forhold såsom en forældet strategi, forældet teknologi eller lignende. En krise kan i yderste konsekvens medføre at virksomheden går konkurs, men en krise kan også bruges aktivt til at gøre virksomheden stærkere, og jo tidligere man reagerer jo bedre. Læs mere vejen til en succesfuld turnaround.

Køb eller salg af virksomhed

Det er altid en god idé at tage en uvildig rådgiver med på råd, når du står foran et køb eller salg af en virksomhed. Porthos Group har været en aktiv partner i flere virksomhedshandler, både når der skal findes en køber til en virksomhed, eller identificere en potentiel virksomhed, der passer til specifikke ønsker. Vi kan med andre ord tilbyde kompetent rådgivning, gennem alle faser af processen. Læs mere om vores rådgivning her.
 
 
 
 
Kontakt os - og få gratis dialogmøde

Etablering af nem økonomirapportering hos lægepraksis

Hos en kunde har Porthos etableret et nyt setup for deres økonomistyring og rapportering. Kunden har fået udarbejdet en rapporteringsplatform, med nøjagtig de KPI’er og styringsværktøjer, som passer til forretningen, og denne kan nu agere prompte og præcist ud fra den økonomiske situation.

Har din virksomhed også behov for at få tunet de rigtig beslutningsværktøjer – så kontakt os for en uforpligtende dialog.

hjælp til “start-up” virksomhed

Porthos har været en integreret del i at få etableret og skabt finansiering til en ny teknologivirksomhed. Dette har indbefattet positionering af teknologien til investorer, etablering af business case og strategi, identificering af investorer og business partnere, support til optimeret kommunikation samt term sheet forhandlinger og kontraktudkast.

Resultatet blev etablering af et stærkt syndikat af investorer og strategiske samarbejdspartnere. Det sikrede virksomheden en optimal finansierings platform, der har været afgørende for deres succesfulde start