Kontakt

mANGE ÅRS ERFARING

0
Glade Klienter
0
ÅRS ERFARING
0
ÅRS OPTIMERING

Forretningsudvikling der skaber resultater

De fleste organisationer har så travlt med den daglige drift, at der ikke bruges tilstrækkelig tid på at optimere virksomheden og udnytte de vækstmuligheder der er.

Men forretningsudvikling handler ikke bare om at skabe vækst. Det handler i lige så høj grad om, at kunne imødekomme den vækst der bliver skabt, så den bliver profitabel uden at gå på kompromis med kvaliteten og kundetilfredsheden. For hænger helheden ikke sammen, vil man hurtigt opleve utilfredshed hos kunderne og vigende økonomiske resultater.

Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at få udviklet og/eller optimeret din forretningsudvikling og dine planer. Vi er ikke traditionelle konsulenter, da vi alle har en solid og praktisk erhvervserfaring fra en lang række danske og udenlandske virksomheder.

Vi tilbyder alt fra rådgivning og sparring omkring analyse, strategi til praktisk implementering/eksekvering i virksomheden, sammen med din organisation – med andre ord følger vi processen helt til dørs.

STRATEGI

I en virksomhed er der mange forhold, man ikke har indflydelse på. En klar og enkel strategi er derfor en effektiv måde, at tilpasse sig en omskiftelig omverdenen.

En god strategiplan besvarer spørgsmålene ”hvor skal vi hen” og ”hvordan kommer vi derhen”. Den skaber med andre ord et overblik samt retning.

Uden den driver man virksomheden i blinde.

Vi hjælper med at sætte klare mål for fremtiden og lave en strategiplan, der er operationel, og som skaber resultater. Det tror vi på er den bedste måde, at sikre strategien forankres i hele virksomheden.

FÅ OVERBLIK OVER DIN VIRKSOMHEDS ØKONOMI

At have et overblik over din virksomheds økonomi er grundlaget for, at kunne skabe vækst og udvikle virksomheden i den retning og i det tempo du ønsker. Hvordan det går med virksomhedens økonomi, må ikke alene være baseret på en mavefornemmelse.

Budgetter og løbende opfølgning på de vigtigste tal giver indsigt i udviklingen, og dermed har du som virksomhedsejer et langt mere sikkert grundlag at træffe dine beslutninger ud fra.

Vi har speciale i økonomisk rådgivning og hjælper dig gerne med at få den nødvendige indsigt i din virksomhed.

Køb og salg af virksomhed

Har du har besluttet dig for at sælge eller købe en virksomhed eller klinik, vil det altid være en god ide at tage en uvildig rådgiver med på råd. Porthos Group har været involveret i flere virksomhedshandler, som virksomhedens forlængede arm – både når det drejer sig om at finde en køber til virksomheden, eller finde en virksomhed, der passer til specifikke ønsker. Vi kan derfor tilbyde enten køber eller sælger en kompetent rådgivning, gennem alle faser af processen.

DRIFTSOPTIMERING DER SKABER VÆKST OG INDTJENING

Mange virksomhedsledere og chefer kender den udfordring, at den daglige drift overskygger al taktisk og strategisk tænkning. Når vi som ledere konstant skal løse daglige driftsudfordringer og løbende foretage brandslukning, så risikerer vi at miste fokus på vores overordnede målsætninger og de langsigtede succeskriterier, såfremt vi ikke har de rette værktøjer til at hjælpe os i hverdagen.

Vi tilbyder en struktureret proces, hvor vi får identificeret virksomhedens potentiale og relevante indsatsområder.

En ny proces tegnes på baggrund af analysearbejdet, og forløbet afsluttes med en implementerings- og handlingsplan, hvor vi tilbyder at træde ind i organisationen midlertidigt. Herved sikre vi sammen, at de nye tiltag faktisk bliver forankret i virksomheden.

Konsulenthuset Porthos Group tilbyder
rådgivning og sparring til din virksomhed

EFFEKTIV REKRUTTERING

Da der sjældent er tid til at gennemføre en ordentlig rekruttering internt, kan vi hjælpe dig med at finde den rette person, så du kan fokusere på kernevirksomheden.

Vi har arbejdet med professionel rekruttering og headhunting i mere end 15 år, og kan derfor tilbyde en hurtig og effektiv rekrutteringsproces, baseret på et stort netværk, og ikke mindst vores egen erfaring som virksomhedsledere.

Ved alle vores rekrutteringer, følger vi løbende op for at sikre, at begge parter er tilfredse. Skulle samarbejdet med den nye chef eller medarbejder alligevel ikke fungere efter ansættelsen, tilbyder vi 6 måneders garanti.

Det betyder, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jobbet.