Udvikling og rekruttering.. den effektive arbejdsplads

Har du oplevet at ansætte folk der perfekt passer til din virksomhedsprofil, men kort efter siger op eller lægger sig syge fordi de ikke magtede opgaven?

Vi hjælper din virksomhed med at finde det rette talent, der kan understøtte og drive din virksomhed.

Da Porthos Group partnere selv kommer med mange års erfaring fra erhvervslivet, har vi et godt udgangspunkt for at finde den rigtige medarbejder til din virksomhed. Vi forstår at sætte os grundigt ind i virksomheden og dens udfordringer og muligheder i markedet. På den måde er vi sikre på at lave det bedste kandidatmatch i forhold til de specielle rekrutteringskrav, der måtte være til i din virksomhed og branche.

Rekrutteringen baserer sig på en strømlinet proces i fire faser:

  • Profilering af virksomhed, job og kandidat
  • Search i egen database, netværk, sociale medier og annoncering
  • Udvælgelse og test af kandidater samt præsentation og referencecheck
  • Opfølgning 3-12 måneder efter ansættelse

Personlig sparring og organisationsudvikling

Ønsker du sparring omkring forretningsideer, organisations-udvikling eller personlig udvikling, har vi i Porthos Group et team af senior rådgivere og professionelle erhvervspsykologer, der kan træde til med kort varsel i kortere eller længere tid. Ønsker du efterfølgende at udvikle din organisation yderligere, har vi mulighed for at profilere både dine medarbejdere og teams, således at du får den mest effektive organisation til at løse dine opgaver.