Utålmodig for effektive resultater? Vi driver løbende forbedringsinitiativer i en skala og tempo, som konventionelle tilgange ikke kan matche. Porthos Group er mere end rådgivning. Vi opnår signifikante resultater med en praktisk tilgang der virker, fremfor de teoretiske der ikke gør.

Forretningsstrategi

Har du behov for hjælp til formulering, vurdering og gennemførelse af strategier, herunder opkøb/frasalg og sammenlægning af virksomheder, så kan Porthos Group hjælpe.

En god forretningsstrategi er skræddersyet til dine behov, overskuelig og operationelt fokuseret – uafhængigt af, om det er på virksomheds, markeds-, kunde- eller produktniveau,

På baggrund af din virksomheds behov og tidsramme, sammensætter vi et team, bestående af medarbejdere, der har prøvet det selv, og som har mange års erfaring med udvikling, planlægning og implementering af forretningsstrategier fra både konsulentbranchen og større internationale virksomheder.

Vi løser i dag opgaver for en række danske virksomheder inden for FMCG, transport-, fremstilling-, pharma-, energi-, it- og detailindustrien samt den finansielle sektor.

Vækst og kundeoplevelse

Konkurrencen er hård, overskudsgraden presses og kunderne har højere forventninger end nogensinde før. Vi kan hjælpe med at skabe en rentabel vækst, gennem øget marketing, salgseffektivitet og en forbedret kundeoplevelse. I den sammenhæng kan vi ligeledes tilbyde en hurtig gennemgang af din digitale profil på de sociale medier, og komme med forslag til en optimal balance mellem effekt og økonomi.

Ønsker du en helt ny digital profil eller blot en optimering af den eksisterende, har vi et samarbejde med nogle af branchens bedste indenfor SEO optimering, visuel design og tekstskrivning.

Omstrukturering & Turnaround

Omstruktureringer er ofte “knald eller fald”, hvilket kræver fokus på både det store billede og den mindste detalje. Likvide midler er typisk stramme, og tiden er kritisk. Vi er ved din side som den partner, der arbejder med dit team for at udvikle og gennemføre en omstrukturering, der baner vejen frem så som;

  • Udvikle og implementere enkle operationelle forretningsplaner
  • Vurdere besparelsesinitiativer /forøgelse af indtægtsmuligheder
  • Gennemfør retningslinjer for kontanter og kontrol
  • Sikre effektiv kommunikation med interessenter
  • Administrere kreditorforhandlinger
  • Gennemfør operationel omstrukturering