Økonomisk overblik.. med fokus på enkelhed

Har du oplevet at du er blevet skuffet over dit resultat på trods af, at du havde en følelse af at forretningen gik ret godt”

Dagens CFO er nøglen til at levere i et miljø, hvor ejere og aktionærer kræver solide afkast og kontinuerlig værdiskabelse. Vi tilbyder din virksomhed en kritisk gennemgang af de finansielle processer og rapportering, for derigennem at sikre at virksomhedens pengestrømme og investeringer, er transparente og minimalt eksponeret for risici.

CFO services og interim ledelse

Mangler virksomheden ressourcer her og nu, kan vi også at gå ind i midlertidige ledelsesroller. Her vil vi kunne deltage i alle aspekter af processen, dvs. fra fastlæggelse af den strategiske retning til likviditetsstyring, ansættelser og daglig drift.  Dette sker gennem transparens og en enkel struktur, hvor vi genopbygger den nødvendige ro i virksomheden, og til evt. eksterne interessenter, så alle er informeret om hvad der skal ske og hvornår.

M&A eller afhændelse

Vi tilbyder end-to-end support fra ønske til udførelse og derved sikre værdi i alle faser af din fusion, opkøb eller afhændelse.