Effekt markedsføring for Læger & Tandlæger

Porthos styrker virksomhedens brandes gennem visuelle historier baseret på stærke og inspirerende oplevelser. Vi er et lille team der på tværs af discipliner, hjælper din virksomhed med at fortælle historier der inspirerer og engagerer dine kunder. For det er de historier, som kan ændre verden.

Branding

Når din målgruppe søger efter produkter eller ydelser på fx Google, er det afgørende, at hjemmesiden er optimeret, så den opnår gode placeringer i de organiske søgeresultater. Fagtermen for dette kaldes søgemaskineoptimering eller SEO.

Billeder

Tidens tendens er, at flere og flere finder ydelser og produkter via de billeder, der kommer frem i søgeresultaterne, og her vil du gerne have dine billeder med.

Et billede siger mere end 1000 ord, men kun hvis billedet bliver set. Derfor er det ikke kun afgørende, at din hjemmeside er indholdsoptimeret med de rigtige søgeord i titler, overskrifter, tekster og stier – dine billeder skal også søgemaskineoptimeres. Billederne kan være med til at bestemme dine placeringer i søgemaskinerne, og derfor er det vigtigt.

Med en baggrund fra nogle af de største medie og marketinghuse, har vi erfaringen, der skal til at give dig det bedste udgangspunkt for en effektiv digital profil.